Bach Bloesems

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesems eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesems een enorme bekendheid verworven hebben. Dr Bach ontdekte 38 verschillende Bach bloesems die elk inwerken op een specifieke emotie. Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens.

 

Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.

 

Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen in het leven staan. En zo kan een gebrek aan zelfvertrouwen, zelfzekerheid of ongeduld omgebogen worden in innerlijke rust.

 

Bach bloesems zijn 100% veilig en hebben geen bijwerkingen. Het Bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen worden gebruikt. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.